Διακόπτω το αφιέρωμα στο σέξε, διότι έχω ένα ζήτημα φιλοσοφικής φύσεως που με απασχολεί εντόνως.
Τι [διάολο] είναι η ηθική;
Δεν ψάχνω έναν ορισμό. Απλώς θέλω να κάνω ένα συγκερασμό απόψεων, μήπως και καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα.
Μεταξύ μας, επειδή το λεξιλόγιό μου είναι λίγο διευρυμένο [προς τρούμπα μεριά], πολλές φορές στα μάτια ανθρώπων που δε με ξέρουν καλά, διαβάζω ένα "αναχαθειςπροστυχε" και ενίοτε με πειράζει -με την έννοια του "στεναχωρεί".
Γι'αυτό ερωτώ: η χρήση [που-χου] της λέξεως μουνί, δηλώνει έλλειψη ηθικής ή καλή γνώση ανατομίας; Γιατί και αιδοίο να το πεις, πάλι το μουνί θα καταλάβει ο άλλος.
εδω παει το εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται ... εξαιερετη λεξη το μουνι .. προτεινω να τη χρησιμοποιουμαι ολοι πιο συχνα . ΧΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να αντιγράψω τον αγαπημένο Χρήστο Κ. Ζαμπούνη, η εν λόγω λέξη περικλείει μια άλφα vulgarite. Και πάλι όμως εξαρτάται πού και πώς την χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να γίνετε αγοραίος, αλλά να είστε την ίδια στιγμή ιδιαιτέρως εύστοχος, όπως π.χ. παρατηρώντας ένα εξίσου vulgaire τζαμοκτίριον του γνωστού vulgaire κατασκευαστού η έκφρασις "μουνί καλλιγραφία" είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
ΑπάντησηΔιαγραφή@ Φλοράνς Mε σκοτώνει το γαλλικό σας! Και το πιάνο σας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητέ πλέετε στα πελάγη μιας σοβαροφανούς θάλασσας νοικοκυραίων, έχοντας τη βάρκα σας φορτωμένη με λέξεις που δε θέλει κανείς τους να παραδεχθεί ότι υπάρχουν.
Ημουν επικολυρική αλλά συγχωρέστε με. Αγγίξατε ευαίσθητο σημείο!!!
Αμα τη δεις την κοπελιά
ΑπάντησηΔιαγραφήνά΄χει στα πόδια τρίχες
έχει διαόλους στην κοιλιά
και γλώσσα δέκα πήχες
αφήστε παιδιά, είναι μέγα θέμα. το καλό είναι ότι με τη λέξη "μουνί" να έχει αναφερθεί πολλάκις σ'ετούτο το βλογ, μάλλον αρχίσαμε να εμφανιζόμεθα στο γουγλ. δεν εξηγείται αλλιώς η ποίηση του τελευταίου σχολίου [μερσί, παρεμπιπτόντως. ωστόσο, τι είναι οι διάολοι στην κοιλιά; γιατί αν είναι η δυσανεξία στη λακτόζη, χρήζω εξορκισμού.]
ΑπάντησηΔιαγραφή