Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Κι άλλης ξεκίνημα [νέοι αγκώνες]

Ξεκινώ με μία διαπίστωση: τελικά μένω στο Άθενς. Ξέρω, μένω στο Άθενς εδώ και έξι -και βάλε- μήνες, αλλά χθες που επέστρεψα, το βίωσα ολοκληρωτικά. Ένοιωσα αυτό το οικείο, το δις ιζ χομ, κάπου κοντά στη Στουρνάρη κι ενώ μύριζα κάτι σαν δακρυγόνο. Τέλος πάντων, το ρεζουμέ είναι ότι πλέον είμαι κι εγώ ένας χαβουζιανός με δόξα και τιμή. Υποθέτω ότι μέσα στις διακοπές του χάνουκα, θα φτάσω και στο σημείο να πω 'μου έλειψε το Άθενς μωρέ', οπότε τότε θα πρέπει να μου δώκουνε το χρυσό κλειδί της πόλης.
Α προπό, δεν κατάλαβα ποτέ τι σκατά ανοίγει αυτό το χρυσό κλειδί. Επίσης, επειδή δεν έτυχε να μου δώσουνε όχι χρυσό αλλά ούτε μπακιρένιο, είναι όντως χρυσό; Έχουνε πόρτες οι πόλεις; Γιατί αν ναι, εγώ πήδηξα φράχτη και μπήκα. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;
Στον ύπνο μου άκουγα αυτό:

Η μαμά μου θα είναι περήφανη. Τιμώ τις αριστερές μου [σ]καταβολές, ακόμα και στην ιερή ώρα του ύπνου. Δε θέλω να αναρωτηθώ κατά πόσο φυσιολογικό είναι να ακούει ένας άνθρωπος το εν λόγω άσμα στον ύπνο του και δη από τον νταλάρα. Τουλάχιστον δεν ξύπνησα με την αριστερή γροθιά στον αέρα, είναι όσο να πεις ενθαρρυντικό.
Να θέσω και ένα ερώτημα: έρχεται η έκτη δεκεμβρίου και νομίζω ότι θα γίνουμε πάλι φλαμπέ. Να αγοράσω κράνος ή ένα σετ ζαρτιέρες αρκεί;

4 σχόλια:

  1. Eπειδή νιώθω ότι χρειάζεσθε γκάιντανς και ούσα μεγαλύτερη ξεκινώ από το τέλος.

    Τις ζαρτιέρες πως τις σκέφτεστε σε συνάρτηση με το φλαμπέ;

    Αυτό που δε θα ήταν φυσιολογικό σε καμία περίπτωση, είναι να βλέπατε το Νταλάρα στο ξύπνιο σας.

    Χεστε το κλειδί. Ο καλός κόσμος μπαίνει από τη κερκόπορτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, είναι πολύ ανησυχητικό το ότι ακούτε Νταλάρα στον ύπνο σας. Να προσέξετε τη διατροφή σας και κυρίως την ποιότητα των μαξιλαριών και του στρώματός σας.
    Απροπό, ζητώ την άδεια χρήσης του εκπληκτικού όρου "χαβουζιανός"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμ υποθέτω ότι οι ζαρτιέρες και το κράνος μου κάθονται σε συνδυασμό. όχι ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο βίτσιο, θα το ψάξω φροϋδικά. αν δω τον νταλάρα στον ξύπνιο μου, ελάτε να με πάρετε και σύρτε με για εξορκισμό. δε πάουερ οφ κράιστ κομπέλς γιου και τα λοιπά.
    αγαπητή πασταφλόρα, χαίρετε :) άλλαξα διατροφή κι έκανα στροφή στη χλωρίδα, ελπίζω να δουλέψει. το στρώμα είναι καλό, τα μαξιλάρια ικέα -μπορεί να φταίει αυτό. α και σας παραχωρώ την άδεια, βεβαίως βεβαίως. συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της λεξιπενίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23.6.11

    egw skeftomoun na protinw to mouni kapelo.A?
    oxi?(kai ekana tin kinisi mouni-kapelo,molis twra!)

    kala gia to kleidi tis polis den 8a to syzitisw-toulaxiston oxi apopse-gt poly mou ti dinei!
    δεππυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή