Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Πανόρμου

[Ποστ αναδρομικόν και παραληρηματικόν. Ενδεχομένως και επίκαιρον.]
Παραθέτω αρχικά το μουσικό χαλί με τη βοήθεια του γιουτούμπ. Το βρήκα και σε βίδεο με κολλάζ φωτογραφιών, αλλά προσωπικά θα το αναδείκνυα καλύτερα [σήψη, χελπ]. Επίσης, το βλόγερ μου βγάζει το βίδεο δύο φορές, δεν ξέρω γιατί. Μάλλον παρατείνει την απόλαυση.
Είναι απ'τις ώρες που με λέω μαλάκα. Ή απ'τις ώρες που απλά συνειδητοποιώ το μέγεθος και το μεγαλείο της μαλακίας μου. Πολλές φορές τη μαλακία μου την έπνιξα μέσα στην ασφάλεια μίας αιτιολόγησης βάσει του ζωδίου μου. Δηλαδή, πόσο πιο μαλάκας;
Και τώρα, στην Πανόρμου, απόγευμα Σαββάτου, μόνος μου, πηγαίνοντας προς το μετρό.. Περιπλανόμενος και με την υποτυπώδη βροχή-ψεκασμό, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απ'το να σκέφτομαι. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να υπολογίσω τη μαλακία που με δέρνει, τη δυσλειτουργία που προωθώ σαν άποψη, το λόγο που δε λέω αυτά που θέλω την ώρα που θέλω και μπορώ.
Μπορώ; Η Δρούζα μπορεί. Η Δρούζα είναι υδροχόος. Άρα μπορώ κι εγώ. [βλακώδης συνειρμός Νο1]
Είχα πολλά να ρωτήσω, όχι από διάθεση για μελλοντικό κουτσομπολιό, αλλά από ενδιαφέρον. Ναι ναι, ενδιαφέρομαι. Αντ'αυτού, από αμηχανία, περηφάνια και προκατά(θ)ληψη αρκέστηκα στη Μιμή Ντενίση-περσόνα μου και απάντησα σε ό,τι με ρώτησες με χαμόγελο, μπρίο και τσαχπινιά. Φευ, εγώ μόνο ξέρω τι σκεφτόμουν και τι σκέφτομαι. Τελικά θα μου βγει σε καρκίνο, το φοβάμαι. Θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα πω καλημέρα στην κύστη που θα μου έχει φυτρώσει στο μπούτι. Διότι σιγά μη βγάλω όγκο σε φυσιολογικό μέρος.
Πόσο μεγάλη είναι η Πανόρμου; Νομίζω ότι εκουσίως, προσπέρασα το σταθμό του μετρό. Γαμώ την αποδιοργάνωσή μου -και είμαι σίγουρος ότι έχω πάλι την έκφραση της κατάθλας και της υπαρξιακής αγωνίας, λες και γεννήθηκα από παρτούζα μεταξύ Κοκτώ, Σαρτρ, Κίρκεγκωρ και Καμύ.
Κρυώνω. Θέλω να πω τόσα πολλά πράγματα μα χρειάζομαι απλώς μία συγκατάθεση. Ίσως.. ναι, ίσως είναι φόβος. Ο φόβος του κενού, της μη ανταπόδωσης. Μπορεί κι ο κρότος που κάνει στα υπερευαίσθητα -πλέον- αυτιά μου μία προσπάθεια που σκάει στο πάτωμα -όπως τρομάζω και με τις βροντές και με κάθε οξύ θόρυβο, από παιδί. Αλλά τι σημασία έχει η προσπάθεια.. Μετράει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι ένας μαλάκας που κάθεται απέναντί σου και κάνει χαριτωμένες (;) γκριμάτσες, πετάει ατάκες για να κρατήσει το έθιμο, κρατώντας συνάμα μέσα του ό,τι θέλει όντως να σου πει.
Πίπες. Μετά γυρνάω, τα γράφω σε χαρτί και τα καταχωνιάζω ή τα καίω ή τα ανακυκλώνω -γιατί σέβομαι και την πράσινη ανάπτυξη- ή γράφω στο βλογ και δεν τα αναρτώ ποτέ.
Το 2012 τελειώνει ο κόσμος. Αυτό έλεγε τουλάχιστον το τρόλεϋ που πέρασε από μπροστά μου πριν από λίγο. Προλαβαίνω να αρχίσω να μιλάω έστω και κουτσά στην αρχή; Θα πάρω μπρος πριν το 12, το υπόσχομαι.

8 σχόλια:

  1. Aγαπητέ πέραν του ότι μου αρέσει όπως τα γράφετε και θα σας παρακαλούσα αφού τα γράφετε που τα γράφετε να τα αναρτάτε κιόλας τα ρημάδια, σας διαβεβαιώνω ότι:
    1. Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί το 2012, Το τρόλει σας είπε ψέμματα. Οι Ινκας δεν έχουν τελεολογική θεώρηση του κόσμου (τι μορφωμένη που είμαι η ρουφιάνα!)
    2.Δε φταίει το ζώδιό σας!
    3. Φυσικά και μπορείτε. Αρκεί να πάρετε απόφαση ότι ο όγκος της κατάθλας είναι ο ίδιος είτε πεις αυτό που θες και φας την απόρριψη είτε δεν το πεις και μετά κάθεσαι και σκας.

    ΟυΦ! Σεντόνι βγήκε αλλά μου δώσατε χαρά με την παρτούζα μεταξύ Κοκτώ, Σαρτρ, Κίρκεγκωρ και Καμύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι τόσο κουδούνι που μπέρδεψα τους ινδιάνους! Οχι Ινκας!Μάγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11.11.09

    www.arelis.gr
    περιεχει το αισθησιακο ερωτονομικον


    ακαταλληλο για ηλικιες κατω των 18 ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Immortal Hope13.11.09

    Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά:
    1) κ εγώ φοβάμαι τις βροντές κ τους οξείς ήχους (μέχρι κ τη φωνή της συγκατοίκου μου!!!) από παιδί!
    2) κ εγώ γράφω όσα θέλω να πω σε blog τα οποία κ δεν αναρτώ ποτέ αλλά κ σε όποια κενή σελίδα βρίσκω! (Βέβαια όταν αυτό γίνεται πάνω στις σημειώσεις για τη σχολή που τις δίνω σε συμφοιτήτριες για φωτοτυπίες κάτι δεν πάει καλά...) και
    3)Θέλω να πω τόοοσα πολλά κ καταλήγω να λέω ακόμα περισσότερα.. άσχετα κ γυρίζω σπίτι νιώθοντας εντελώς άχρηστη!

    Είμαι κ εγώ υδροχόος! Γιατρέ μου, είναι σοβαρό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με Αβαδιστη.
    Ειδικα η παρτουζα ητο γαργαλιστικα απολαυστικη.
    Οπως ολες οι παρτουζες φανταζομαι. Δεν εχω κανει. Χμ.

    Να κατεβω να ζμπρωξω να παρεις μπρος ή το'χουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατ'αρχάς, σας ευχαριστώ. πολύ :)
    θα έλεγα ότι η κατάθλα πέρασε [ish] αλλά τέλος πάντων το δουλεύουμε. χμ.. εγώ νομίζω ότι το ζώδιο φταίει λίγο, να τόσο δα [αθανασία, το βιώνεις, άι νόου. αλληλεγγύη!]
    νταϊονίζια, ούτε εγώ έχω κάνει παρτούζα και να σου πω ούτε θα ήθελα. εδώ σε ουρά δεν μπορώ να σταθώ άνετα, πόσο μάλλον σε τέτοια κατάσταση. αίσχος.
    -δεν ξέρω, μπορεί να χρειάζομαι λίγο Ζμπρώξιμο κι εγώ. θα σε ενημερώσω.-
    α και για να μην το ξεχάσω.. το σχόλιο με το αισθησιακό ερωτονομικόν δένει άρτια με το ποστ. κάνεις που κάνεις σπαμ, τουλάχιστον καν'το σε ποστ αναλόγου περιεχομένου. α όχι, σκατά, είχε μέσα τη λέξη παρτούζα. κραπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο το ερωτονομικον που το εχω δει και αλλου [και στο δικο μου, αλλα το εφαγε το σπαμ φιλτερ πρωτα], δεν το καταλαβαινω μανα μου.
    ποτε θα τα π[ι]ουμε στελεωναααα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23.6.11

    ws zwdio eimaste gtp :P

    deppy

    ΑπάντησηΔιαγραφή