Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ποεζί

Μετά από μέρες περισυλλογής και ενδοσκόπησης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το έδαφος είναι πια δόκιμο για να μοιραστώ ένα [ακόμη] ταλέντο μου μαζί σας. Ειδικά τώρα που έχω πια δώδεκα παιδιά -διότι δι'εμέ δεν είσθε απλώς αναγνώσται, αλλά οικογένεια- θα σας αποκαλύψω το ακατέργαστο ταλέντο μου στην ποίηση.
Παραθέτω με τρεμάμενα χέρια και περισσή συγκίνηση το πρώτο δείγμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα, τα οποία θα δίδονται στο τέλος κάθε ποστ, όπως διαμοιράζεται το αντίδωρον στους πιστούς μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.
"Αν είχαν τα φιλιά σου όνομα,
θα τα'λεγα παιδιά μου.
Σε εισπνέω σε κάθε σου χάδι,
αέρας γίνομαι πάνω στη μελωδία σου.
Θέλω να κλάσεις στα μούτρα μου."

[Πρέπει να βρω δουλειά επειγόντως, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ αυτή η διαπόμπευση. Προτάσεις γεμάτες αγάπη και σεβασμό δεκτές. Δίδω δε πλέον και μέιλ επικενωνίας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Αφού δεν υπάρχει κρατικιά μέριμνα για τα αυτά του καθενός, τη δημιουργώ εγώ.]


Παρέμβαση πριν κοιμηθώ: θα ήθελα το παρακάτω να το δώσω σε ξεχωριστή ανάρτηση με τίτλο "επιτέλους τα κατάφερα!", αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Αφιερώνω:

6 σχόλια:

  1. :)))) Einai na min exeis empneusi gia poiisi paidaki mou, to suzitas?! Twra pou eipes pantws pws 8a grafeis ka8e fora tetoia aristourgimata, 8a pernw panta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτή η μπρουταλιτέ σε αντίστιξη με το έμπλεον αιθέριων νοηματικών αποσυναρτήσεων της οσφρητικής λειτουργίας περιεχόμενο, καθιστά μνημειώδη προσπάθεια αποκατάστασης της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, όπως αυτή εκφράζεται μέσω της παράλείψεως της λέξεως μουνί από το ποίημα.

    Τι σκατά φάγατε εκεί που πήγατε? κυριολεκτικώς και μεταφορικώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας προσλαμβάναμε ως μπέιμπι σίτερ για το υψηλόν βρέφος. Εχετε τις απαραίτητες αρχές για τη σωστή διαπαιδαγώγησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :D δεν υπάρχεις, έτσι? είσαι ο φανταστικός μου Blogger (κατά το "φανταστικός φίλος" των παιδικών χρόνων.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..με γεμίζετε θετικά αισθήματα και ανιδιοτελή αγάπη και μιλώ ειλικρινώς. αβάδιστη, σας το λέγω, θα εκδόσω ποιητική συλλογή και θα μου κάμετε το πρεφάς. σας δεσμεύω. περί σκατών θα ομιλήσω είτε στο εγγύς μέλλον, είτε -πουρκουά πα;- σε μια εκ του σύνεγγυς συνομιλία.
    χόμο ανισόρροπους, βιλκόμεν!:) ναι ναι, να περνάς, με χαροποιεί αυτή η διεύρυνσις!
    πασταφλόρα, προσλάβετέ με, θα του δίνω και μότσαρτ για ντιζέρτ. είμαι και οικονομικός, σκεφθείτε το.
    άλεξ, με συγκινείς. μας διέπει κι αυτή η τάυτισις όσο να πεις, είσαι και αρχιτέχτων, δεν μπορώ να αντισταθώ.
    είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα τελικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17.1.10

    ntaxei.ypo8etw oti katalavaineis ti skeftika me to pou diavasa to poiima!!!!!!!!!!!!!!
    XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAXAXA!!!!
    deppy

    ΑπάντησηΔιαγραφή