Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

[ποστ-ινκόγκνιτο]

[Που σημαίνει πως -εφ'όσον είναι και μέσα σε αγκύλες- δεν είναι απαραίτητο να διαβαστεί. Είναι μία ακόμα από τις καθημερινές μεταπτώσεις μου, δεν είναι κάτι το σοβαρό. Νομίζω πως είναι κάτι κοινό, άλλωστε. Εκεί που σκέφτεσαι, ρε παιδί μου, ότι πρέπει να βρίσκεσαι στο βόθρο της ανθρώπινης σκέψης. Κι αυτό, ναι, επιδέχεται διπλής ερμηνείας. Ένα: ότι βρίσκεσαι σ'αυτό που ο Καμύ περιγράφει ως έρημο, δηλαδή πέρα από τα άτυπα καθορισμένα όρια του ανθρώπινου νου, εκεί που βλέπεις το βόρβορο του ζην και έρχεσαι τετ-α-τετ με ερωτήματα-λεπίδες, εκεί που αμφισβητείς κάθε φολίδα του είναι σου. Δύο: ότι βρίσκεσαι στον προσωπικό βόθρο του νου κάθε άλλου ανθρώπου από τα Χ δισεκατομμύρια αυτού του πλανήτη. Εντάξει, μπορεί να λουστεί με την απόλυτη ειρωνεία και κυνισμό ό,τι λέω. Μα πρόσεξε, στέκομαι με μία προκαθορισμένη φυγή στο χέρι και για πρώτη φορά λέω ό,τι δεν είχα πει εδώ και καιρό. Μπορεί εδώ και χρόνια. Και το επιστέγασμα είναι πως, εν τέλει, σπανίως υπάρχει πρόσφορο αυτί. Φίλε, ούτε η μάνα μου -κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Ωστόσο, γαμώ την πουτάνα μου, θα προτιμούσα να είχα εκτιμηθεί λίγο παραπάνω.
..κάπου εδώ ξεκινώ εγώ να με ειρωνεύομαι και όλο αυτό σταματά. Μένει ένας απόηχος, όπου γλιστρά όλη η πικρία που "ανεξήγητα" νιώθω:


tzagalagabugu, νομίζω πως αυτή τη φορά κατάφερα να μικρύνω το βίδεο. Αν και δεν είμαι σίγουρος.]


[...τελικά όχι. μάθετέ μου χουτουμουλού κάποια στιγμή. παρακαλώ.]

7 σχόλια:

  1. Αγαπημενο πρωτευον θηλαστικο,
    κανοντας edit στο post, επιλεγεις edit html, και βλεπεις τον κωδικο του βινδεο.
    Αλλαζεις το with σε 250 κ πιστευω χωραει στο στενο layout που εχεις τωρα.

    Εναλλακτικως, πηγαινεις και κανεις edit το template σου, και μεγαλωνοντας τον χωρο που κανεις τις αναρτησεις.
    (Χωρις να ξεχασεις πρωτα να κανεις ενα backup το original template σου προς αποφυγη ατυχηματων).

    Δεν ξερω αν εχει πεσει στην αντιληψη σου, αλλα τα blogspots εχουν πλεον ενα ομορφο εργαλειακι, to http://bloggerindraft.blogspot.com/
    με γρηγορους αυτοματισμους.

    Σας ασπαζομαι κ απολαμβανω τις υπεροχες μουσικες σας επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. p.s. εννοουσα width παραπανω, κ ισως να ηταν οκ κ στο μισο απο οτι ειναι τωρα(640)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαπά... Τι ενδοσκόπησις είναι αυτή; Ντυθείτε και πάμε εις τον Ιππόδρομον τώρα να σας περάσει! (ακούς εκεί "με μια προκαθορισμένη φυγή στο χέρι"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετρ έτσι είναι αυτό το παιδί. Ολο σκέφτεται και κάνει γκεστάλτ. Χρειάζεται λίγη παραδοσιακή μπαρότσαρκα αβάδιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tzagalagabugu, σας ευχαριστώ! αφ'ενός για τη χουτουμουλού -θα αφομοιώσω γνώση και θα προβώ σε εφαρμογή- αφ'εταίρου για την αγάπη προς τον Χένδελ και την κυρία Τροϊανός. Και φυσικά διά την υποστήριξιν :)
    άνακτά μου, πέρασε η σελήνη απ'τον καρκίνο και μου το'βγαλε. κρατώ, ωστόσο, την πρότασι διά τον ιππόδρομον, ελπίζοντας πως θα έχει τζέρτζελον και γλαμ.
    αβαδίστ, με ξέρετε. πλέον είμαι βέβαιος. [η αβάδιστη μπαρότσαρκα θα ήθελα να καταλήξει σε στριπ-σόου, ει δυνατόν.]
    σας αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ έβαλες μια από τις πλέον αγαπημένες μου άριες!!! φιλούρες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχαριστώ, μαέστρο :) ελπίζω να είσθε φαν της άνωθεν εκτελέσεως ες γουέλ, διότι προσωπικά δεν έχω βρει καλύτερη. βίτσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή