Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

[χ]άσμα [χ]ασμάτων

Κι εκεί που έλεγα ότι το τελευταίο άλμπαμ της χαρχάλωσα-Χαρούλας ήταν ό,τι πιο εμετικό για το τρέχον έτος, να η γλυκύτατη και μεγάλη αγάπη [ειδικά μετά τη διαφήμιση για τη μιλλένιουμ μπανκ] που με διαψεύδει πανηγυρικά.
Με τίτλο "απελπιστικά για χέσιμη", δίνει στο φιλόμουσο κοινό το έναυσμα να κάνει μία υπαρξιστική βουτιά μέσω των δικών της παρατηρήσεων και ερωτήσεων [ρητορικών, δυνητικά]. Αν βιώνεις ταύτιση με άσματα του είδους, θα βρεις εδώ το δικό σου ύμνο, τη δική σου κραυγή απόγνωσης και εν ολίγοις, το δικό σου βίδεο για να ανεβάσεις στο φέιλμπουκ εν είδει υπονοουμένου προς το ερωτικό ενδιαφέρον, που σε πτύει απροκάλυπτα.
Είναι, βεβαίως, μία πολύ καλή επιλογή για να ανέβεις στα μάτια του άλλου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εναλλακτικά, μπορείς να χαράξεις το όνομά του/της στο μέτωπό σου με τηλεκάρτα και να βγεις σε [έκτακτη] εκπομπή της θρασκιά.
Να σημειώσω πως το διαφημιστικό σποτάκι του σιδί της αοιδού, σκερντ δε σιτ άουτα μι. Την έχουνε σαβανωμένη με μαύρο ντραπέ μίασμα, βαμμένη και χτενισμένη του μουνιού και το όλο ανσάμπλ είναι φτυστό μεϊκόβερ στο σαλόν ντε κουαφίρ της Φούλας στο Κουτσόχερο Λάρισας, στα πλαίσια της χαρούμενης πλευράς επεισοδίου του χοτέλ ινσπέκτορ με τη Βίκυ Βαμιεδάκη.

-με φωνή αλέξη κωστάλα- Απελπιστικά για χέσιμη, λοιπόν, στο νούμερο ένα του φετινού throw-up list.


[Στο νούμερο ένα, μέχρι να εμφανιστεί ο επόμενος ανταγωνιστής, φυσικά.]

7 σχόλια:

  1. Αγαπητόν θηλαστικόν, εγνώριζα την ιστοσελίδαν http://stixos.gr/ αλλά δεν εγνώριζα ότι χρησιμοποιείται ήδη και δημιουργεί μάλιστα επιτυχίες. Βεβαίως το άσμα δεν χρησιμοποιεί όλας τας λέξεις: π.χ. εις την λέξιν "τραγική" που χρησιμοποιείται εις το άσμα (επειδή προφανώς το χαρακτηρίζει) η σελίς, μεταξύ άλλων, μας δίδει: οδοντογιατροί, γαστροοισοφαγική, ιεροκοκκυγική, παραπληγική. Ελπίζω η Γκρέις (ελληνιστί Χαρούλα) Αλεξίου να κάνει την (ιεροκοκκυγική) τομή και να χρησιμοποιήσει όλο το φάσμα της ελληνικής γλώσσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχαχα άργησε λίγο η κριτική αλλά τα σπάει χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μισώ.
    Φτου.
    -_-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ysterografo8.9.10

    Άχρηστις Πρωτοψάλτη...
    Ν' αγιάσει το στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σερί τι είναι αυτά που ακούτε;;;
    Θα σας μαλώσω!

    Οσο για το Νο1 σας έχω μια έκπληξη! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνει διεθνή καριέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι γεγονος οτι οι γυναικες περναμε μεγαλη ταλαιπωρια με τις ορμονες μας.
    Η κατηγορια κλιμακτηριος αποτελει ενα αυτονομο συμπαν απο μονη της.
    Αυτες οι απελπιστικα μαχιμες-χεσιμες βαβες του ελληνικου μουσικου κοσμου μου προκαλουν συναισθητικες εμπειριες.
    Τις ακουω/βλεπω και μυριζω μουχλα.

    Για παραλλαγη, αντιπροτεινω απο την παραλληλη χωροχρονικη διασταση του εντεχνου, τα διαφανα κρινα.
    Ο,τι πρεπει για αυτοματο colonic irrigation. Και για να ευωδιασουν αγριοκερασα οι σιωπες.

    Με τα video clips δεν τα πηγαινω και τοσο καλα. Πρεπει να μελετησω την σημειολογια τους περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεσιέ κονσταντάν, βουζαβέ ρεζόν. γενικώς οι στιχουργοί [μην πω] χρησιμοποιούν ένα περιορισμένο λεξιλόγιο. τι να πω. περιμένω ν'ακούσω τις λέξεις "σκαρδαμυκτική μεμβράνη" σε τραγούδι της γιώτας νέγκα και μετά μπορώ ν'αφήσω αυτή τη χώρα -για να μην πω αυτόν τον κόσμο- ήσυχος.
    mahler, τελευταία πάντα αργώ, σχωράτε με. αλλά μερσί!
    τεντ, ελάτε, τσιρ απ. εγώ τη λατρεύω και θέλω να την κάνω συγγενή μου.
    αβαδίστ! πώς είναι δυνατόν, τι διεθνή καριέρα, ΤΙ ΧΑΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ;; ωστόσο, διεθνή καριέρα τύπου μ'αγαπάνε στην τουρκία ή τύπου γουικέντ στο λονδίνο; για να ξέρω.
    tzagalagabugu, γελώ και αναδεύεται η πίσσα στο πλεμόνι μου. δε θα'θελα να μιλήσω για τα διάφανα κρίνα, τουλάχιστον όχι τώρα. μαζεύω καλό κάρμα διότι δρομολογώ αλλαγές στο λάιφ πλαν και δε θέλω καμία κοσμική ρέχα να με σταματήσει. εν καιρώ, ωστόσο..
    αχ είστε τρελλοί, σας αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή