Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νέο πόκεμον!

Να λοιπόν που υπάρχει και κάτι πιο αισχρό από το παιδικό πορνό. Κατ'εμέ θα έπρεπε να έχει ήδη απαγορευτεί, πρωτίστως για λόγους αισθητικής. Θα μου πεις "νωρίς το ανακάλυψες". Ε όχι. Γνώριζα την ύπαρξή του από πριν, αλλά δεν τολμούσα να δω ένα ολόκληρο βίδεο. Φοβόμουν για τις αντιδράσεις μου.
Ορίστε το ανερχόμενο ταλέντο, τα βγιουζ του συγκεκριμένου είναι περί τα εξήντα εκατομμύρια -θα πρέπει να έχει γκραν σουξέ. Προσωπικά θα προτιμούσα να ακούω βδέλλες να ερμηνεύουν τραγούδια της εποχής του αττίκ ή τη βιτάλη να τραγουδάει το λάικ ε βέρτζεν. Ωστόσο αυτή η νέα εποχή πασιφανώς δε συνάδει με το δικό μου κόνσεπτ.

Αβάδιστη, μη μου λέτε μετά διά την Μελοδήν Γαρδώ, δε συγκρίνεται μ'ετούτο. Αν έρθει διά λάιβ εμφάνισιν, θα κλείσομε εισιτήριον άμεσα. Μία απορία μου: πόσα ρολόγια μπορεί να φορέσει κανείς;

8 σχόλια:

  1. Oύτε στα τιμημένα heighties δεν ακούγαμε τέτοια πράγματα! Τεσπα... το αγνοούσα το πολιτιστικό προϊόν, αλλά μου φωτίσατε το δρόμο για την είσοδο στο μαγικό κόσμο της εφηβείας.
    Δηλαδή οι έφηβοι σήμερα δεν έχουσι ακμή αλλά πολλά ρολόγια?
    Μον ντιεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον είχα ακουστά τον νεαρό αλλά σήμερα τον άκουσα...Είναι ο αρσενικός Χάνας Μοντάνας θαρρώ. Μάλλον είμαι εκτός θέματος αλλά δεν απαγορεύεται η αμοιβόμενη εργασία των ανηλίκων; θα μου πεις τι ψαχνεις τώρα, αλλά πάντα το χα απορία για όλα αυτά τα παιδάκια που κάνουν καριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον ξερω τον νεαρο και δεν πολυ ψηνομαι και να τον γνωρισω (καθολου ομως) ... δεν νομιζω πως υπερβαλλεις η τα γουστα σου ειναι παλαιολιθικα, περιμενω πως και πως να κατεβω Ελλαδα να παω να δω Τσανακλιδου , Αρβανιτακη , Χαρουλα, Μαλαμα ... και παει λεγοντας... εμενα η εφηβεια μου στιγματιστηκε απο αυτη την μουσικη (οσον αφορα την ελληνικη μουσικη)

    Παρατηρωντας τους συνομιλικους μου να ακουνε οτι βλακεια τους πασαρουν τα media και οι εταιριες που θελουν να λεγονται δισκογραφικες, στεναχωριεμαι...και αναρωτιεμαι που πηγε η κριτικη και επαναστατικη μας ικανοτητα που υποτειθεται ειναι εντονη στην ηλικια μου?

    statler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ στα 13 μου πίστευα ότι άμα φιλήσω αγοράκι θα μείνω έγκυος.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΚΑΙ ΡΟΛΌΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα προτεινα να του γνωρισουμε την Αρετουλα την Κετιμε, αλλα αυτη παει, μιλφεψε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που να δείτε πόσους φόλοουερς έχει στο τουίτερ!

    αυτό έγινε διάσημο ανεβάζοντας βίντεο με τη φάτσα του στο διαδίκτυο...και βγάζει λεφτά.

    ωραία τα καινούρια επαγγέλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αβάδιστη, το σημερινό γιουθ είναι πολύ μπροστά τελικά, άγχομαι.
    μαφάλδα, δεν μπορώ παρά να συμμεριστώ την αγωνία σου. είναι τω όντι αισχρόν!
    statler, είσθε πνεύμα αγωνιστικόν, εύγε!
    ιούνιε, εγώ στα δεκατρία μου. τελεία.
    τζάγκαγουαλαλάλα σε αγαπώ, απλά. ακούς εκεί μίλφεψε!!
    μάλερ, μη μου είσθε τόσο χαμηλού πεχά.. έχω και κλασσική παιδεία συνάμα :)
    amalthia, το επόμενο βίδεό του θα είναι ο θάνατός του διά βιτριολίου, σας το υπόσχομαι. να χέσω και το τβίτερ, ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή