Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Το ρετρό ποστ

Θυμήθηκα βάσει ανεξήγητης σύνδεσης νευρώνων, μία συγκλονιστική ανακάλυψη που είχε πραγματοποιηθεί μέσα στο ηρωικό 2010: την υπεραιωνόβια Αθηναία. Ναι, εκείνη που είχανε βρει [το σκελετό δηλαδή] και είχανε κάνει αναπαράσταση του πώς ήτο στο ρίαλ λάιφ. Και προέκυψε αυτό:

Εγώ τα συγχαρητήριά μου θα τα δώσω, όπως και την υπενθύμιση "καλό το χόρτο, αλλά με μέτρο". Τέλος πάντων, περιπλανιόμανε στο προσφιλές βλογ της τάτης και είδα ότι είχε σέξιον, όπου μπορείς να προβάρεις ένα μέικόβα γνωστών περσονών του δημοσίου βίου πάνω σε δική σου φωτογραφία. Σε μία προσπάθεια να σώσω την παλαιολιθική αθηναία, κατέληξα στα εξής:

Εδώ επέλεξα το λουκ "Λάδη Γαγά". Επίσης άφησα στα δεξιά τη δήλωση-κόλαφο της ελένης φιλίνη [εγώ γιατί την αγαπώ;] περί μπότοξ.

Προχώρησα σε κάτι πιο αυστηρό, μα συνάμα καθημερινό. Διότι μελέτη μπορείς να ντυθείς πολλές φορές, ενώ το Λάδη Γαγά σε κάνει λίγο πιο εξτραβαγκάντσα. Προφανώς δεν έχω ακόμα κάνει τον κόπο να προσαρμόσω το μαλλί στο κρανίο, το θεώρησα περιττό.

Και περνάμε στο λουκ τάμτα. Πιο νατουρέλ, με διακριτικό μακιγιάζ. Προσωπικά, προτιμώ το λουκ μελέτη [για το μακιγιάζ κυρίως]. Ας κάνουμε μια πρόχειρη δημοσκόπηση επί του θέματος, πιστεύω ότι είναι μακράν πιο σικ θέμα από τα οικονομικοπολιτικοκοινωνικογιατιδεγαμαμεπιά της χώρας, νεσπά;

13 σχόλια:

  1. ασύλληπτα γέλια έχω κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ω σας ευχαριστώ! κι εγώ επίσης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερί είσθε πολύ μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αβαδίστ, πραγματικά πιστεύω ότι τρέχω με ταχύτητα φωτός. Το επόμενο ποστ ίσως αφορά στη λήξη της τουρκοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απολαυστικότατη η μη προσαρμογή της κουπ Μελέτη. Συμβαίνει έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντουάν, μερσί! Και πόσο δίκιο έχεις [είναι του ζωδίου σου, υποθέτω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαμάμε πως δεν γαμάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σας παρακαλώ, βλέπω ένα βίδεο με τον τζάστιν μπίμπερ ατ δε μόμεντ. δεν είναι πρέπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητόν θηλαστικόν, χαίρομαι που μας αρέσουν τα ίδια πράγματα (συνδυασμός ιστορίας και τεχνολογίας): τον Ιούνιον είχα κάνει το ίδιο πράγμα με τον μπάρμπα μου, τον αυτοκράτορα Ιωάννη ΣΤ', προκειμένου να παρουσιάσει πρωινάδικον:
    http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html

    Η Μύρτις (που διαθέτει και προσωπικήν σελίδα μάλιστα: http://www.myrtis.gr/) τι θα παρουσιάσει την επομένη σαιζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άνακτά μου, ξέρετε τόσα πολλά! Νοιώθω ποταπός. Δεν ήξερα ότι το άλιεν είχε όνομα. Τι να σας πω, πάντως, υποθέτω πως θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην αθηναϊκή πίστα. Κι απ'αυτήν τη σαιζόν, μη σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάρα πολύ σικ! Αδημονώ να την δω και στην εκδοχή johnny Ramone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11.12.10

    Αφου τον βρηκαν το σκελετο θα μπορουν να δουνε και τα κοκκαλα να τριζουν.θεωρω το στυλ Λαδη Γαγα το καλυτερο,μπαι δε γουει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασταφλόρα, μερσί! Βέβαια αντιλαμβάνεσθε πως μετά βίας μπορώ να χειρισθώ τη χουτουμουλού, επομένως δε μου είναι και τόσο πις οβ κεκ το να σας δώκω μια βερσιόν ramone. Μπορώ βέβαια να κάνω μια οικτρή προσπάθεια.
    the_man, ευχαριστώ που μου δίδετε την ευκαιρία να κάνω μία εξομολόγηση: τελικά κι εγώ προτιμώ το στυλ Λάδη Γαγά. Κι ένα μπόνους: είχα κάμει και βερσιόν Ντεσπίνα Βάντι, αλλά ξέχασα να το ανεβάσω. Blame it on my natal chart.

    ΑπάντησηΔιαγραφή