Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τάσεις φυγής;

Δικαιολογώ-ψηφίζω-στηρίζω. Η Χέλεν μου έδωσε σήμερα την απόλυτη πρόταση για μία μίνι απόδραση, τύπου σαββατοκύριακο στην Αιδηψό: ένα ταξίδιον Ιαπωνία-Κίνα. Έλα μωρέ, δυο τσιγάρα δρόμος είναι [αν δεν καπνίζεις, όπου τσιγάρα βάλε τραγούδια].
Το γκούγκολ μαψ, δε, προτείνει και την πλέον ενδεδειγμένη διαδρομή με πλήρεις οδηγίες ώστε να ανακαλύψεις και να αγαπήσεις τα μοναδικά τοπία και να έρθεις σε επαφή με [όλον] τον ασιατικό πολιτισμό. Χιλιοστό προς χιλιοστό, είναι μια εμπειρία ζωής. Δες μόνο την οδηγία #43:


Αβαδίστ, ψήνεσθε;

5 σχόλια:

  1. Μήπως η διαδρομή από Hangzou προς Kagoshima είναι πιο ενδιαφέρουσα (= υποβρύχιο ψάρεμα με βατραχοπέδιλα); Και είσθε σίγουρος ότι θα διαβάσετε σωστά την έξοδον εις το 52 για να βγείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσφέρομαι να σας ετοιμάσω τα σάντουιτς δια το ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=NO1PQCNN6Os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φλωράνς έλεος! Θέλετε να πεθάνουμε?
    Γλυκό μου παιδί θα έρθω μόνο και μόνο για τα κιμονό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άνακτά μου, είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη. ωστόσο, σαν το θαλάσσιο σκι [των οκτακοσίων χιλιομέτρων] δεν έχει, θαρρώ. τώρα, τα γλωσσολογικά δε με ενδιέφεραν ποτέ. θα ρωτήσω και θα βρω το δρόμο μου, ως γνήσιον πρωτεύον θηλαστικόν.
    πασταφλόρα, εγώ δεν έχω θέμα. ό,τι μασιέται είναι δεκτόν! βέβαια η αντίδρασις της αβαδίστ είναι κομματάκι έντονος, αλλά εγώ εμμένω στο αρχικόν μότο.
    αντουάν, κάποτε ήμανε πουλί και μ'αγαπούσανε πολύ :)
    αβαδίστ, καθ'ότι γειτνιάζομε στο ζωδιακό κύκλο, θεωρώ πως είσθε ένας μαστ συνταξιδιώτης. βενέ, βενέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή