Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χρήζουμε διακοπώνε

Είναι μία γενικώς αποδεκτή αλήθεια: χρειαζόμεθα διακοπάς. Όλο τούτο το πρέσουρ πρέπει να εκτονωθεί κάπου, να ξεδώσομε, να γλεντήσομε και να επαναπροσδιορίσομε στόχους, επιθυμίες και φαντασιώσεις, να φορτίσομε μπαταρίες τέλος πάντων.
Εγώ, το πρωτεύον θηλαστικό #864, φρόντισα πριν από'σένα για'σένα, αγαπητέ αναγνώστα. Θυμάσαι που σου βρήκα κοτζαμάν αστεροειδή [τη Ρέχα, ναι]; Ε τώρα σου βρήκα και τον πλέον αγαπημένο προορισμό διακοπών: την Kurada!
Στην εξωτική Νιγηρία, διότι είναι καλό να γνωρίσομε και τους κάτωθεν γείτονάς μας, σε περιμένει η γλυκύτατη επαρχιακή πόλη με το συμβολικό όνομα. Ξέρω, το σάιτ πάσχει λίγο από μετάφραση [βλέπε "Εν τω μεταξύ, δεν gallery", όσο να πεις έχει μια στράβα, ένα κάτι], αλλά με λίγη καλή θέληση αυτά φαντάζουν χαριτωμένες πινελιές που χαρίζουν στο ανσάμπλ.
Δυνητικά, οργανώνουμε και γρουπ. Καλό ταξίδι!

5 σχόλια:

  1. Κι εγώ θέλω να πάω στην Kurada!! Ψοφάω για Kurada!! Θέλω να γεμίσω την ψυχή μου με Kurada!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω! Θα ήτο εξαιρετικόν να κάμαμε ολίγον σπα στην όμορφη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητόν θηλαστικόν, ενδιαφέρουσα η επιλογή σας. Συνδυάζεται αψόγως με προάστιον φινλανδικής πόλεως (http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Skata&redirect=no), όπου θα χαλαρώνωμεν βλέποντας συνδρομητικήν τηλεόρασιν (http://www.kolotv.com/).
    Εκτός βεβαίως αν προτιμάτε σταθερώς την μαύρην Ήπειρον (http://en.wikipedia.org/wiki/Mouni).
    Όσον διά την οργάνωσιν του γκρουπ, μην ανησυχείτε: θα μας αναλάβει ειδικόν πρακτορείον ταξιδίων (http://www.kolostours.com/).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τόσο σκατό γύρω μας σιγά μην τρέχουμε Νιγηρία για μια Κουράντα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή