Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

deconstructive romance

Μπορεί να είμαι μια ευγενική ψυχή, ένας μπονόμ, να με διέπει μία νομπιλιτέ. Χαουέβερ, μερικές φορές το πολύ ρομάνς καταντά εμετίκ -και απολογούμαι προς κάθε Μποβαρύ που αποζητά ένα ιδεώδες, αλλά βρήκα ένα σάιτ που χρήζει αποδόμησης. Εξκιουζέ.
Το βουβουβού.ονλυλόβ.γρου -σιγά μη βάλω και λινκ- προτείνει διάφορα περί έρωτος και λοιπών γλυκερών καταστάσεων, σε περίπτωση που βγεις ραντεβού με καθηγήτρια οικιακής οικονομίας πουχού και θες να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Ωστόσο κάποια ζώδια φέροντα έναν εξτρά κυνισμό, απλώς θα βγάλουν απ'την τσάντα ένα ντούσμπαγκ και θα απελευθερώσουν τόνους ξερατού και γαστρικών υγρών. Παρντόν αν τρως.
Διότι στο "Η αγάπη αποτελείται από μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα", η μόνη λογική απάντηση είναι "και η διπολική διαταραχή επίσης".
Αντιστοίχως..
"Στα όνειρα και την αγάπη τα πάντα είναι δυνατά". Φυσικά. Το ίδιο ελπίζω και για το τσίπουρο στην κάβα σου.
"Η νύχτα μου έχει γίνει ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα εξ'αιτίας σου". Αυτό με ένα ζάναξ των 0,5 και για ένα ημίωρο. Εν συνεχεία δεν έχει ούτε ηλιοβασιλέματα ούτε πύρινες θάλασσες. Απλά νεκρικό, βαθύ ύπνο.
"Αν αφαιρέσεις την αγάπη, η γη είναι ένας τάφος." Αν όμως προσθέσεις λίγο χόρτο, η γη είναι ένας μπάφος.
"Το μόνο αληθινό δώρο είναι μια δόση από εσένα." Χάου σβιτ, μάι γκοντ. Τηλέφωνο ΟΚΑΝΑ: 2108898200. Έχει και fucks.
"Έγινα ένας νερόμυλος, που γυρίζει και σε γεύεται, όσο τα νερά κινούνται." Εντάξει, πες μου. Υπάρχει καλύτερη περιγραφή για το γλειφομούνι;
"Αγάπη είναι η φιλία μέσα στη φωτιά." -Γεια, είμαι η Κούλα! -Γεια, είμαι η Φωφώ. Ωραία δεν καίγεται το νεοκλασσικό; -Ναι, είναι εξαιρετικό. Λες να πέσει το φλεγόμενο ταβάνι πάνω μας; -Αχ, ναι μακάρι! Θες να γίνουμε φίλες μέσα στη φωτιά; -Αμέ! -Σ'αγαπώ.
"Η καρδιά μου είναι πάντα στην υπηρεσία σου." Αυτό είναι εξαιρετικό για φλερτ μεταξύ δημοσίων υπαλλήλων. Τύπου "η καρδιά μου είναι πάντα στο πρωτόκολλο".

Επίλογο για άλλη μια φορά δε βρίσκω. Είναι σάντεϋ, μόλις ξύπνησα, θέλω γλυκό. Μπονζούρ.

7 σχόλια:

  1. Θα ηθελα πραγματικα να ημουν η δημιουργος του παρακατω αριστουργηματος, αλλα ανηκει σε φιλο.
    Αφιερωμενο:
    http://img34.imageshack.us/img34/6316/arleking.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σερί μου λείπετε!
    Η αγάπη μας είναι ένα μαρούλι. Αρέσει στην Καλλιόπη (τη χελώνα μου) και πάει με τόνο rio mare Προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και αγγουράκια τουρσί έρωτά μου!

    Είναι μαντεϋ και έχω στραβοξυπνήσει, θέλω να πάω για ύπνο. Μπονζούρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να μην τσεκάρω το σάιτ. Και δεν μπορούσα να βγω!Έχοντας μια έμφυτη τάση να αναλώνομαι σε οποιαδήποτε αηδία κυκλοφορεί στο ιντερνέτ, ξεχώρισα το επίκαιρο "Με κάνεις να λιώνω σα γρανίτα το καλοκαιράκι" και το "Από ποιο δρόμο να πάω για να φτάσω στην καρδιά σου;". Θα ήθελα να προσφέρω στο κοινό τις κατάλληλες απαντήσεις: "Τώρα όμως η θερμοκρασία έπεσε στο -10 και δε λιώνει τίποτα" και "Από αυτόν που λέει αδιέξοδο". Αυτά. Ευχαριστώ για το φουντ φορ θοτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tzagalagabugu, αν ο φίλος σας θέλει να εκδοθούμε μαζί, άι'ντ μπι μορ δαν γουίλινγκ του! είναι ένα κόσμημα.
    αβαδίστ, μου λείπετε λάικ χελ, δε φαντάσεσθε. λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση, όπως όλα άλλωστε εδώ.
    μαφάλδα, γι'αυτό είμαι εδώ. θυσιάζω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα προς χάριν του πολλαπλασιασμού των δικώνε σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το email σας αντιμετωπιζει τεχνικο προβλημα και δεν μπορω να στειλω. Καντε κατι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31.7.10

    xaxaxaxaxaxaxaxaxa:
    "Αν αφαιρέσεις την αγάπη, η γη είναι ένας τάφος." Αν όμως προσθέσεις λίγο χόρτο, η γη είναι ένας μπάφος.---->xaxaxaxadeasxaxartaxtraxaytaxafgcyaxcaxaaxaxa


    kai :
    Έγινα ένας νερόμυλος, που γυρίζει και σε γεύεται, όσο τα νερά κινούνται." ntaxei apla klaiw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
    |δεππυ|

    ΑπάντησηΔιαγραφή