Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Στάλιν ζει!

Ο Στάλιν, γνωστός για την προσωπολατρεία του και το μουστάκι του, είναι ζωντανός. Μετενσαρκωμένος σε γυναίκα, άνοιξε βλογ διότι η προσωπολατρεία είναι βίωμα και δεν ξεθωριάζει, όσες ζωές και να περάσεις.
Στο πόνημά του -σόρρυ, της- αυτό, μας μπάζει στη γεμάτη γκλαμ ζωή του -σόρρυ, της. Όπως δηλώνει στην αρχή, αποφάσισε άφτερ άουρζ οβ θίνκιν να μας κάνει την τιμή του να μοιραστεί το βλογ του -σόρρυ, της- μαζί μας. Είναι όσο να πεις μία μεγάλη απόφαση το να ανοίξεις ένα βλόγι, ειδικά τώρα που ο βλόγερ ζητά και αριθμό τηλεφώνου για επιβεβαίωση μέσω εσεμές.
Διαθέτει και απόσταγμα φιλοσοφίας. Με νοσταλγία θυμάται τη θεία που έκανε κλύσμα με chanel No5, περιγράφει λεπτομερώς εξόδους σε χιπ αθηναϊκά στέκια και ιβέντς όπως ένα πρότζεκτ της χάι-κλας σκολής zer-fam, όλα οτ-κουτίρ και τόσο προχώ που βγαίνουν οι νευρώνες μου και γίνονται σινιόν από μόνοι τους. Έχομε και κείμενα γιομάτα παλιά Αθήνα, με ρομαντικάς δηλώσεις επί των ανθέων που μπορούνε να σου προσφέρουνε εξόν από ομορφιά, αυτοσυγκέντρωση και γαλήνη για την επικείμενη εξεταστική, λέει.
Πόζες που αναδεικνύουν το αρχαιοπρεπές κάλλος του -σόρρυ, της- κάτω από κάσωμα πόρτας με αέτωμα -κατασκευής 2002, αν βλέπω καλά- και με το αναπόσπαστο μα πάντα ιν μωζαΐκ παρκέ, βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το βλογ. Κάπου έχει βάλει την ίδια φωτογραφία δύο φορές, αλλά το'χω πάθει κι εγώ με βίδεο σε παρελθόν ποστ, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω εκ του ασφαλούς.
Ως γνήσιο φάσχιον άικον, δηλώνει πως πήγε μέχρι τα στάρμπαξ για να πάρει καφέ. Διάλεξε για την περίσταση μια άσπρη πουκαμίσα και ένα μαύρο κολάν, αξιοπρεπής εμφάνιση διά τους παπαράτσηδες που καραδοκούν πάντα στην πόρτα της. Τα κείμενα διατίθενται και εις την αγγλικήν, διότι το βλογ έχει προοπτικαί διεθνούς καριέρας. Βέβαια στο αγγλικό κείμενο τα starbucks μετατρέπονται σε starbuck, μείωση για την οποία δυνητικά ευθύνεται η ισοτιμία λίρας-ευρώ που δεν παρακολουθώ, αλλά λογικά ο Στάλιν κάτι παραπάνω θα ξέρει, ένεκα το ηγετικό παρελθόν.
Θέτε και συναίσθημα; Δείτε το φουλ σαντιμαντάλ ποστ διά την παλαιάν γκούτση μπαγκ του [σόρρυ, της] -και δώστε έμφαση στο φριζάρισμα-από-άποψη της ενδεκάτης φωτογραφίας.
Καλέ δεν έδωσα λινκ; Πάρε, να ζηλέψεις κι εσύ: http://christinageorgo.blogspot.com

υ.γ.: Σε μία φωτογραφία φοράει τα γυαλιά της γιαγιάς Ανθούλας, που έχω αποκληρώσει. Τώρα που προφανώς είναι φάσχιον άικον, μάλλον θα πρέπει να την επαναπροσεγγίσω. Fnac you.
υ.γ.2: Ζίψεν, μερσί για την παραχώρηση του λινκ. [η παράληψις διορθώθηκε]

17 σχόλια:

  1. τώρα βασικά..ΝΤΑΚΣ. τα χρυσά είναι της μόδας. Λάικ ντούχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ ξέχασα να σου δώσω τα εύσημα για την παραχώρηση του λινκ!
    και νταξ, είπαμε ότι εγώ δεν ξέρω από μόδα. γι'αυτό κάνω πρόμο στους ειδικούς. θα κάνεις κι εσύ φάσχιον βλογ; θα το αναδείξω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπώ, λοιπόν. Παράφορα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιαζομαι ότι η φρικαλεα μαύρη ρίζα αποτελεί απόψη και
    αυτό με τρομαζει. Κατα τ αλλά ακόμη μια sienna miller wannabe. Καλή είναι εντάξει, δεν είναι κακή. Τα μαλλιά της να βαψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αποδόμησις του σικ. Μον ντιε, σε τι καιρούς ζούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ότι απουδάζει ΜΜΕ και σε λίγο καιρό θα την πετύχω κάπου και θα πρέπει να την εκπαιδεύσω.
    Συχωράτε με αλλά έχω ένα ίδιο στη δουλειά και ψες έγραψε "Το οικολογικό και vegetarian brand προτείνει μεγάλη ποικιλία από stylish τσάντες σε γλυκά χρώματα όπως το ροζ, το τυρκουάζ και το μπεζ". γιατί ήθελε να πει ότι δε χρησιμοποιεί δέρμα ζώων για τις τσάντες.
    ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ!
    Υποπτεύομαι ότι η τσάντα μου τρώει μπριζόλες. Τι να κάνω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επειδή είστε όλοι κακεντρεχείς διαβάστε το πόνημά της περί κριτικής: http://christinageorgo.blogspot.com/search/label/zara%20t-shirt

    Στανταράκι θα την πετύχω σε κανά χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αβάδιστη ευχαριστώ τόσο πολύ γι' αυτό το λινκ, το σημαδιακό, το τελευταίο.. Φλο, ναι, να βάψει το μαλλί ευθύς αμέσως και έχω κι ένα δυο πραγματάκια ακόμη που θα μπορούσα να της προτείνω να κάνει. Τα είχα γράψει, αλλά μετά ένιωσα κακιά και τα έσβησα, γιατί φοβάμαι και την εκδίκιση από το σύμπαν μπππρρρ..
    Πρωτεύον, πόσο καιρό έχω να σου πω ότι σ' αγαπώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alex όταν της γράψετε πείτε της σας παρακαλώ να με αποφύγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδιά να είστε καλά, και η κα Στάλιν να είναι καλά...
    γιατί όπως έλεγε και η γιαγιά μου όταν πέταγε καμια κοτσάνα "αν δεν το έλεγα τώρα αυτό, πώς θα γελάγαμε;"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έλεος πόσες Κάρι Μπράντσος????

    χεστήκαμε μωρή μες στη Σανέλ σου..ένα έχω να πώ..και είναι και κακία...όταν ο κώλος σου καλύπτει τον Παρθενώνα τότε ότι και να βάλεις άστα χέστα...και μην πείτε ότι είμαι ρατσίστρια αλλά ειλικρινά οι σέξυ πόζες της με κάνουν να σχολιάσω τα κιλά της!

    πω πω κακία..πυροβολείστε με λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχ amalthia το πες το πες!!! Είχες το θάρρος! Νίωθω τόσο ανάλαφρη τώρα που σχολιάστηκε κι αυτό.. τραλαλαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχα ξαναμπήκα (τι κατίνα) και το πόσο μου άρεσε που μέσα στον αχταρμά των βιβλίων είχε σκορπίσει και μερικά βραχιολάκια για ντεκόρ!

    αχ δεν μπορώ,γελάω μόνη μου...μπείτε και εσείς καλέ!

    Άλεξ..χαίρομαι που σε ξαλάφρωσα αλλά αν έχεις κάτι ακόμα να πεις...πέστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σας αγαπώ, το ξέρετε :)
    μ'αρέσει που το ξεπουπουλιάζουμε ευρωπαϊκά, εύγε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Immortal Hope13.6.10

    οκ! Εχουν βγει όλα μου τα δολοφονικά ένστικτα στην επιφάνεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εκτονωθείτε! η ψυχανάλυση κοστίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21.6.10

    Μου θυμιζει φατσικα τον Chris Crocker. Is it only me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή