Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αγαπημένε μου έλληνα πολιτικέ,

Εδώ και καιρό σε σκέφτομαι -αναπόφευκτα. Μεταξύ μας, έχω βαρεθεί, όπου κι αν είμαι η παπαριά σου με ακολουθεί σαν την κωλίλα στο Χ14. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα το Χ14 ή το έκοψες κι αυτό;
Αγαπώ τις σπασμωδικές περικοπές, είναι ένα τατς απρόβλεπτου στη βαρετή καθημερινότητα. Ξεκινήσαμε από μικρά κι ασήμαντα και φτάνουμε στα πιο χάρντκορ. Αργά, αλλά σταθερά. Να σου πω, βρε αγάπη μου, κόφτα όλα να τελειώνουμε.
Άι μιν, κάνε παύση πλερωμώνε. Μη μου το πρήζεις, πρέπει να δω τι θα κάνω. Βαρέθηκα να ακούω κατηφείς δηλώσεις, βαρέθηκα να ακούω βραχνούς προφήτες να μιλάνε για κατοχή και άλλου είδους δραστηριότητες. Ducks, το μέρκελ είναι ο νέος άντολφ, είναι προφανές. Σκατά καρκίνος κι αυτή, πασιφανής απόδειξη πως τελικά, ο καρκίνος είναι μεν ευαίσθητος αλλά δεν παύει να είναι καβούρι, άρα να έχει δαγκάνες, άρα να πετσοκόβει αν παραστεί ανάγκη.
Ωστόσο, ναι. Κάνε επιτέλους αυτή τη ρημάδα την παύση πλερωμώνε. Μου το λιβανίζεις μήνες τώρα, ε κόφτα όλα, κάψε το σπίτι μου, πήδα και τη γιαγιά μου -χάρη θα μας κάνεις- αλλά καν'το επιτέλους. Μεταξύ μας, είναι προτιμότερο από το να μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο για το κοπάδι ελεφάντων μέσα στο δωμάτιο.
Με αγάπη,
πρωτεύον θηλαστικό #864

6 σχόλια:

  1. Αγαπητόν θηλαστικόν, καταρχάς καλή χρονιά.Ευχαριστώ διά την ψήφον και την στήριξιν και συγχαρητήρια για το νέον όσομ φάνκι λουκ (ελληνιστί: δεν ξέρω...)
    Επιτέλους, έμαθα τι εμύριζε εντός του Χ14 τας ολίγας φοράς που ηναγκάσθην να το πάρω. Ευτυχώς τα λεωφορεία του πόγραδετς είναι συνήθως άοσμα.
    Προτείνω επιστροφην εις την ανταλλακτικήν οικονομίαν (που και να μην την προτείνω δηλαδή εκεί θα οδηγηθούμε αργά ή γρήγορα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπραγματισμός: το ιστοσαλόν προσφέρει λούσιμο, κούρεμα, πιστολάκι, η αβαδίστ στυλιστικάς παρεμβάσεις και γκουρμέ κρεασιόν, ο άναξ αντίγραφα των χρυσόβουλων του μπάρμπα του... Pas mal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερί, με ρίχνετε ή είναι ιδέα μου; Εκτός και αν συμπεριλάβετε εις το πακέτον και διαμαντοθεραπεία, ζαφειροθεραπεία και ρουμπινοθεραπεία (http://bodyandface.gr/precious%20stones.html) - ζιργκονοθεραπεία και μπλεμάτιτουτίγρηθεραπεία (http://bit.ly/h84ryW) δεν προβλέπονται ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνακτά μου, να σας πω την αλήθεια, το ηρωικόν πόγραδετς έχει επίσης τα θεματάκια του, αλλά παραμένει σταθερή αξία. Σκεφθείτε το, σε περίπτωση που. Αφήστε δε που είναι τίγκα στο ανάκτορο, οπότε κάτι θα βρούμε για να σας βολέψομε.
    Πασταφλόρα, μπορώ να έρθω και να γίνω η μασκότ σας; Κάτι σε σικ τσατσιλίκι -και κάντε μου μια γενικήν κούρα.
    Επίσης, Άνακτά μου, η Πασταφλόρα ως δίδυμος δεν κινείται ανταγωνιστικά. Μη μου άγχεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kάνετε πάρτυ χωρίς εμένα????
    Μον ντιεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή